«El gran dictat» dedica una setmana a diferents territoris de parla catalana

?El concurs comptarà amb concursants del País Valencià, la Catalunya Nord, la Franja i Balears

21.11.2016 | 00:42

ddg girona

n TV3 emetrà aquesta setmana El gran dictat territori, quatre programes especials dedicats cadascun a un territori diferent de parla catalana. Concursants del País Valencià, la Catalunya del Nord, la Franja de Ponent i les illes Balears competiran per endur-se un premi de 1.000 euros. En aquests programes, els continguts de les proves tindran en compte les variants de cada parlar i recolliran aquelles paraules i expressions més habituals de cada territori.

Però les sorpreses d'aquí a finals d'any encara no han acabat. Abans del comiat definitiu, que serà el dia de Sant Esteve, hi haurà una altra tanda d'especials. Del 5 al 9 de desembre, diversos famosos participaran al programa per una bona causa: recaptar diners per a La Marató de TV3, dedicada aquest any als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Després de set anys, el programa tancarà definitivament les portes el 26 de desembre amb L'últim gran dictat, una versió especial del concurs d'una hora i mitja que s'emetrà en prime time i que comptarà amb «cameos» de personatges molt coneguts. En aquest programa, Òscar Dalmau també revelarà el motiu real d'aquest comiat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema