Risto Mejide torna a Cuatro amb el renovat programa «Chester in Love»

?El format serà molt semblant a «Viajando con Chester», però comptarà amb un «plató amb grans elements visuals i públic»

28.11.2016 | 07:18

El polèmic presentador i publicista Risto Mejide torna a Cuatro amb el programa Chester in Love, on parlarà amb els convidats sobre temes com l'amor, el sexe, la mort o la fama. Tal i com va confirmar el director de programes de Cuatro, Mariano Blanco, el programa s'estrenarà el proper 2017.

«El nom Chester in Love és tota una delcaració d'intencions per part de Risto», va explicar Blanco, «vol expressar com se sent ell ara mateix», afegia. El director va detallar també que el programa serà essencialment molt similar a Viajando con Chester, però que, en la nova versió, comptarà amb «un plató amb grans elements visuals i públic».

El paper de la producció pròpia

Life on Duty, A cara de perro, Espíritu salvaje i Tú, yo y mi avatar són les altres noves capçaleres de Mediaset, que vol seguir «potenciant i traient rendiment a la producció pròpia». «Creiem que aquí està el camí del nostre futur, on podem ser més competitius i diferents», explica Blanco, «volem generar expectació», afegeix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema