Dijous a la nit la periodista Pilar Rahola fa la primera entrevista televisiva a Marcela Topor, dona del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Marcela Topor és romanesa i treballa de periodista. Malgrat la seva discreció - diu que li agrada més fer preguntes que no pas que n´hi facin a ella- durant el programa explica com va conèixer el seu marit, la seva relació amb el teatre, amb Girona, la ciutat on viu, i com va arribar a Catalunya.

Respecte a la serva relació amb Carles Puigdemont, en la promoció que la cadena pública fa de l'entrevista, Topor explica que "tot va començar a París". Quan Rahola li pregunta si va ser allà on es van fer el primer petó, ella somriu i diu que aquesta és una qüestió molt personal, però la realització de l'anunci no permet saber com segueix la conversa.

L'entrevista es desenvolupa en diversos escenaris: el plató d´El Punt Avui Televisió, on treballa, i per la ciutat de Girona. Rahola i Topor visitaran el Teatre Municipal de Girona on coincidiran amb el director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer; passejaran per les escales de la Pujada de Sant Domènec, un dels espais emblemàtics situat a prop de la catedral gironina; i acabaran degustant una paella en un dels restaurants de la ciutat.

El programa descobreix una faceta desconeguda d´una Marcela Topor que assegura que "el teatre l´ha ajudat a vèncer la timidesa". Topor parla perfectament el català i quatre llengües més, i ensenyarà el seu vessant professional i personal al llarg d´una conversa distesa amb Pilar Rahola.