n Un metre i 49 centímetres d'estatura, 18 anys d'edat i la més gran de les responsabilitats: ser Reina. El canal #0 de Movistar + estrena aquesta nit, a partir de les 22 h, amb un doble episodi, la sèrie Victoria, el drama d'època que està considerat una de les superproduccions de l'any. Després d'aquesta estrena, la sèrie es podrà seguir els divendres a les 21.30 h.

Amb un guió impecable signat per la novel·lista britànica Daisy Goodwin, un càsting brillant encapçalat per Jenna Coleman (Doctor Who) i una història real i fascinant, la sèrie Victoria es va convertir en tot un èxit durant la seva emissió al Regne Unit, recollint una audiència mitjana de 7,7 milions d'espectadors i un 30% de quota. De fet, tal va ser l'excel·lent acollida que ha estat renovada per a una segona temporada.

«En llegir els seus diaris, plens de signes d'exclamació i frases subratllades, em vaig adonar que Victòria era molt més que un rostre en un segell: va ser una jove amb tots els anhels i desitjos de l'adolescència que, per accident genealògic, es va convertir en la dona més poderosa del món», afirma Goodwin, qui es va basar en els diaris personals per escriure aquesta sèrie de vuit episodis que revela la captivadora història que hi ha darrere de la noia que es va convertir en reina als 18 anys. Amb un tron fet a mida i una corona que li quedava gran, l'adolescent va haver d'aprendre sota la mirada i el judici de l'opinió pública britànica. A més, Victòria es va convertir en senyora d'una casa enorme, posant-se al càrrec de 445 servents.