El programa «Tria 33» renova des de demà els seus continguts temàtics

?El format cultural divideix els dies de la setmana en diverses temàtiques, com l'escena, els llibres, la música i la tecnologia

07.01.2017 | 23:59

n El programa Tria 33 renova a partir de demà els seus continguts temàtics. Cada dia se centrarà en una disciplina diferent: els dilluns tractarà l'escena; els dimarts, la música; els dimecres parlarà dels llibres; els dijous, de cinema; els divendres, d'art; els dissabtes, de cultura popular; i els diumenges oferirà un resum del millor de la setmana. Tria 33 s'emet al 33 de dilluns a divendres, a les 22.05 h, i dissabte i diumenge, a les 21.50 h. El programa, que ara també es podrà veure passada la mitjanit a TV3, continuarà oferint als espectadors les claus de l'actualitat de tots els àmbits culturals i de totes les disciplines artístiques, però a partir d'ara amb una fórmula temàtica.

Júlia Bertran i Peté Soler (escena), Jofre Font (música), Anna Guitart (llibres), Laura Sangrà (art) i Pau Benavent (cultura popular) continuaran sent els presentadors encarregats d'aportar les «tries personals» i les entrevistes, juntament amb la col·laboració quinzenal de Lluís Marquina, que aportarà unes «tries» centrades en els continguts digitals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema