L'esperat retorn de la sèrie Twin Peaks de la mà dels seus creadors originals, el director David Lynch i el productor Mark Frost, ja té data: el primer episodi doble es podrà veure a Espanya a través de Movistar + el dilluns 22 de maig, quatre hores després de la seva estrena als Estats Units.

Lynch dirigeix els 18 episodis d'aquesta nova entrega de la sèrie de culte, emesa per la cadena ABC a principis dels 90, i que ara torna a través de Showtime. La nova trama situa l'espectador 25 anys després que els habitants d'un remot poble del nord-oest dels Estats Units quedessin impactats per l'estrany assassinat de Laura Palmer.

El protagonista original, Kyle MacLachlan torna en els nous episodis en la pell de l'agent Cooper de l'FBI, al costat d'altres membres de l'elenc original com David Duchovny, Alicia Witt, David Patrick Kelly i Harry Dean Stanton. A aquest elenc s'hi sumen noms com Monica Bellucci, Jim Belushi, Jeremy Davies, Laura Dern, Tim Roth, Amanda Seyfried o Naomi Watts, entre d'altres, a més dels músics Trent Reznor de Nine Inch Nails i Eddie Vedder de Pearl Jam.

El projecte de ressuscitar aquesta ficció de culte veurà llum finalment, després de diversos problemes inicials. Showtime va anunciar la producció d'una nova temporada de Twin Peaks l'octubre del 2014. No obstant això, l'abril del 2015 Lynch anunciava que es retirava en estar en desacord amb les xifres econòmiques del contracte. Uns mesos més tard, però, la cadena i el director van arribar a un acord satisfactori.