L'associació de «perjudicats» pel programa Pesadilla en la cocina, formada setmanes enrere, ha començat a caminar amb catorze membres, encara que, segons diuen els seus integrants, «hi ha més gent darrere». Els seus responsables demanen, en primer lloc, que es restableixi la seva imatge. Si no ho aconsegueixen, pensen exercir els seus drets i demanaran «una compensació econòmica» a Warner, la productora del programa que condueix el xef Alberto Chicote a La Sexta.

Manoli Paz, presidenta del col·lectiu, afirma que «no revelarem la identitat de la resta de membres perquè tenen dret a la seva privacitat». «Volem que es digui que tot és una farsa, perquè darrere de cada un de nosaltres hi ha una història. L'última, segons ens han explicat, és la d'una persona que després de participar en el programa està dormint al carrer», afirma.

«Hem aguantat humiliacions i vexacions», insisteix la portaveu, que indica que «el programa treu el pitjor de nosaltres per aconseguir la màxima audiència». Si Warner no reconeix aquesta situació, la plataforma emprendrà accions legals.