Un total de dos-cents valents concursants s'han embarcat en les proves de competència física i mental per convertir-se en el primer Ninja Warrior d'Espanya, en la versió que prepara el grup Atresmedia d'aquest concurs televisiu nord-americà. Arturo Valls, Manolo Lama i Pilar Rubio conduiran el concurs «de més exigència del món», que ja ha començat a gravar Globomedia (Grup Mediapro) per Atresmedia, segons ha informat en un comunicat el grup de televisió privat.

Els «guerrers» que des d'aquesta setmana participen dels enregistraments del concurs s'enfrontaran a un circuit d'obstacles muntat al recinte del Madrid Arena i per al qual s'han dissenyat «duríssimes proves en què hauran d'unir fortalesa física i mental». Els 200 seleccionts han superat diversos càstings previs, incloent proves mentals i físiques, per tal d'arribar a la fase final del format, que s'estrenarà abans de l'estiu.

El format, que als Estats Units acaba d'emetre la vuitena temporada a la NBC, després d'obtenir una mitjana de 6 milions d'espectadors, també compta amb versions a Anglaterra, Alemanya, França i Suècia.