Josep Cuní podria abandonar la cadena 8TV quan acabi la present temporada. Segons una informació de Nació Digital, el Grup Godó ha decidit realitzar una important reestructuració de la programació del seu canal de televisió de cara a la temporada vinent, per intentar equilibrar els números i millorar en audiència. En converses amb el citat mitjà digital, Cuní ha recordat que té contracte en vigor fins a l'estiu i que encara no ha rebut cap comunicació oficial de la direcció. El periodista ha afegit que no ha decidit quin serà el seu futur professional.

La marxa de Cuní de 8TV - on des del setembre del 2011 presenta i dirigeix el magazín informatiu 8 al dia- ha creat nombroses especulacions sobre el seu pròxim destí. Una de les que tindria més força seria la d'un fitxatge per Televisió Espanyola. El director de la televisió pública, Eladio Jareño, fa unes setmanes va anunciar que la corporació vol reforçar la programació del centre territorial de Sant Cugat. Una altra possibilitat seria que Cuní recalés novament a la televisió pública catalana, de la qual va sortir precisament el 2011 en fitxar per la cadena del grup Godó. Aquesta opció passaria perquè Josep Cuní assumís el nou programa de les sobretaules, atès que Jaume Peral, director de TV3, va anunciar recentment que s'està treballant per trobar un format que substitueixi Divendres a partir del mes de setembre.

8TV no desapareix

La sortida de Josep Cuní no comportaria el tancament de 8TV, però ajudaria a reduir notablement les pèrdues -el 2014 aquestes van ser de 4,6 milions i el 2015 es van enfilar als 6,48- i posaria fi al somni de fer ombra a TV3, objectiu que es va fixar el 2011 i que es va reactivar la primavera del 2015, amb la compra per part de Mediaset del 40% de les accions. Segons han confirmat fonts de la cadena, 8TV ja està buscant un relleu a Cuní i seguirà comptant amb l'altre presentador estrella, Alfons Arús, que continuarà amb el magazín Arucitys.