Dos germans enfrontats, la relació entre els seus quatre fills i els seus problemes de custòdia poden donar molt de joc televisiu, o almenys això pensen els responsables d'iFamily, la sèrie amb la qual la 1 recupera la comèdia familiar, i que s'estrena aquesta nit. Amb un repartiment encapçalat per Antonio Resines, Fernando Cayo, Antonio Garrido, Raúl Fernández i Bárbara Goenaga, la nova producció està dirigida per Rafa Montesinos i escrita per José Luis Acosta.

Els germans enfrontats són Kike (Raúl Fernández), un individu sense ofici ni benefici, que perd el que té i el que no jugant a les cartes i que defuig les responsabilitat; i Luis (Antonio Garrido), un home hàbil per als negocis, que es maneja entre les trampes i els judicis sense perdre les maneres i al qual li queda gran la feina de pare. Enmig hi ha quatre fills, entre els 17 i els 7 anys, per la custòdia dels quals lluitarà Kike, més per negoci que per amor.

Girón (Fernando Cayo) és l'advocat misogin que treu de problemes Luis, Lola (Bárbara Goenaga), la funcionària de treballs socials que ha de vetllar pel futur dels quatre nens i Curro (Antonio Resines) l'amo d'un bar de barri en la rebotiga del qual s'amaga una timba il·legal. Amb tots aquests ingredients, els embolics familiars no es faran esperar en aquesta nova aposta de ficció de RTVE.