Viatjant més al nord que mai i mantenint el seu humor, així torna Allí abajo. La tercera temporada de la comèdia s'estrena aquesta nit a Antena 3, ocupant la franja deixada per Pulsaciones, que la setmana passada es va acomiadar de l'audiència. Aquesta tercera temporada serà la més llarga de la sèrie, atès que comptarà amb un total de 16 entregues.

Convertida ja en una de les sèries espanyoles més exitoses dels últims anys, Allí abajo arriba a la petita pantalla amb un bon nombre de novetats respecte a les dues anteriors, però mantenint les seves senyes d'identitat: humor, diversió, unes trames molt corals, molts exteriors i gran mobilitat d'escenaris i personatges que, en aquests nous lliuraments, es traduirà en un augment del protagonisme del nord.

D'aquesta manera, en els nous lliuraments, els del sud hauran d'aprendre a viure al nord. I és que Carmen s'haurà d'adaptar a la vida en terres basques si vol que el seu amor amb Iñaki segueixi endavant. No serà tan fàcil com semblaria, i no tothom la rebrà amb els braços oberts.

Produïda per Atresmedia Televisión, en col·laboració amb Plano a Plano, la comèdia manté el seu elenc principal. María León i Jon Plazaola continuen encapçalant un repartiment format per actors i actrius de la talla de Mariano Peña, Óscar Terol, Gorka Aguinagalde, Iker Galartza, Santi Ugalde, Ane Gabarain, Maribel Salas, Carmina Barrios, Salva Reina, Noemí Ruiz, Mari Paz Sayago, Alberto López i David Arnaiz.