TV3 dedica aquesta nit a la figura del cantant Pau Donés. En primer lloc, a les 21.55 h, el programa Sense ficció emetrà Jarabe contra el càncer, un documental dirigit per Albert Solé i coproduït per Minimal Films, TV3 i Movistar, que explica la lluita del cantant català contra aquesta malaltia, i alhora mostra l´univers de l´hospital de la Vall d´Hebron. I tot seguit, a les 23.05 h, els espectadors podran seguir l´especial Ara, Pau Donés, una entrevista de la periodista Agnès Marquès al cantant després de saber que la malaltia ha reaparegut a la seva vida.

Per al documental Jarabe contra el càncer, estrenat fa unes setmanes a la plataforma Movistar, Pau Donés i Albert Solé van treballar durant mesos en col·laboració amb el Vall d´Hebron Barcelona Hospital Campus per oferir un retrat de la lluita del cantant contra el càncer de còlon que se li va diagnosticar l´agost del 2015. El treball és, alhora, una fotografia de com és el dia a dia dels pacients i professionals que conviuen amb aquesta malaltia.

D´altra banda, en el transcurs de l´entrevista amb Agnès Marquès, just després de saber-se que el càncer ha reaparegut, Pau Donés parla de la vida i de la mort, de l'amor, de la família, dels amics i dels èxits, al mateix temps que es ressegueixen algunes de les seves cançons més autobiogràfiques. Durant la conversa es descobreix el Pau Donés més íntim i personal, recordant capítols tràgics, com la mort sobtada de la seva mare quan era adolescent, amb diverses anècdotes.