El programa 'First Dates' de Cuatro ahir va comptar amb la participació Daniel, un jove d'Arbúcies de 32 anys, que va compartir taula al restaurant que dirigeix Carlos Sobera amb Vanessa, una noia de 30 anys, de Castelldefels, que el va considerar "un noi graciós, ja que no parava de parlar".

Vanessa i Daniel es van conèixer en el restaurant de 'First Dates' i ella estava convençuda que al primer cop de vista l'arbucienc cauria rendit als seus peus. És una cosa que sempre li acostuma a passar, va afirmar.

Mentre ella assegurava que és molt treballadora, tant que té dos treballs, Daniel va confessar que és un mandrós recalcitrant que en el col·legi suspenia fins i tot al pati. La seva cita va admetre que ella era tot el contrari: ha estudiat i li agradaria seguir estudiant perquè, segons afirma carregada de raó, té cap.

A Daniel no li ha anat tampoc massa bé des del punt de vista sentimental. Portava sol dos anys, després que la seva anterior parella el deixés. I va admetre que es va quedar "fet pols" quan "es va acabar l'amor".

L'arbucienc va assegurar que està preparant-se per ser boxador i que li agradaria participar en algun campionat, quan el seu entrenador el vegi preparat.

Els dos candidats van coincidir en assegurar que no tindrien una segona cita com a parella però que "com a col·legues, sortiran de festa junts".

Daniel a més es va guanyar la complicitat dels guionistes del programa en enviar el seu vídeo de candidatura des de dins del cotxe, gravant al voral de la carretera.