El grup 'Not Named', format per quatre joves de diferents municipis gironins, s'ha convertit en semifinalista del programa Oh Happy Day de TV3. Ho ha fet després d'aconseguir la unanimitat del jurat, que ha valorat amb tres micròfons verds (la màxima puntuació) en les dues interpretacions que han fet durant el programa de dissabte.

Primer van cantar una versió en català del popular 'Have you ever seen de rain?' dels Clerence Clearwater Revival. La segona cançó que van interpretar va ser “No More Tears”, amb el que Donna Summer i Barbara Streisand van fer ballar mig món a finals dels anys 70, i que segons el jurat ha estat la millor interpretació del darrer programa.

El jurat -Daniel Anglès, Gisela i Peter Vives- han valorat la progressió, esperit de superació i l'esforç que han fet els Not Named en les darreres setmanes, ja que d'estar pràcticament cada setmana entre els nominats per deixar el programa, han fet un pas endavant que els situa entre els favorits a guanyar el popular concurs de televisió catalana.

Els altres semifinalistes de l'Oh Happy Day són els duets Friendship Sound i Obmud, i el grup Sound Six.