Gairebé 7 milions de persones han visualitzat l'últim tràiler de la setena temporada de Joc de trons, que la cadena HBO va publicar a la plataforma Youtube dijous a la nit. L'avançament protagonitzat per Jon Snow, Daenerys Targaryen i Cersei Lannister, de poc més d'un minut de durada, va encendre les xarxes socials entre els seguidors de la ficció i va despertar noves hipòtesis sobre les trames i els destins que els personatges tindran en aquests nous lliuraments.

En aquest nou vídeo es pot veure com els tres personatges prenen posicions per a l'arribada de l'hivern. Recolzada pels seus tres dracs i un enorme exèrcit de fidels «dothrakis», Daenerys Targaryen viatja decidida a recuperar el que és seu per dret. Mentrestant, Cersei Lannister imposa el seu mandat als Set Regnes des del Tron de Ferro, aliena a les conspiracions dels Martell i els Tyrell, encara assedegats de venjança.

La propera temporada, que comptarà amb set episodis -la més curta fins a la data, tot i que la vuitena i última constarà de sis capítols-, s'estrenarà mundialment el proper 17 de juliol a HBO. La nova tanda d'episodis de la sèrie que en la passada edició dels Emmy va ser reconeguda, per segon any consecutiu, com a Millor Sèrie Dramàtica, també arribarà a Movistar Series Extra la matinada del 16 al 17 de juliol.