Més somriures que llàgrimes. Aquesta va ser la reacció que va provocar entre els seus companys l'expulsió del cuiner argentí del talent show culinari professional durant l'emissió d'ahir. I és que l'actuació del propietari d'un local a Cadaqués durant tota la temporada no li va generar masses simpaties de part de la resta de concursants.

I ahir es va deixar veure durant tot el programa. Filipetti es va haver d'acomiadar de les cuines d'Antena 3 després d'intentar reinventar els macarrons amb xoriço amb poca fortuna. "He fet tècniques que no havia provat mai. El meu segon nom és perill", va reconèixer després de veure com el seu risc no el va dirigir a bon port.

El seu comiat ha estat marcat pel seu comiat amb Melissa. No s'han portat bé durant tot el concurs i això s'ha fet palès en els últims moments del cuiner argentí al programa. Melissa no ha pogut dissimular el seu somriure al conèixer el nom de l'expulsat: "La seva expulsió no m'ha alegrat només a mi, també a molts altres que no tenen els collons de dir-li".