A partir de demà 8 d'abril, el canal Super3 estrena nova graella de programació coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Setmana Santa. Durant aquests dies, els súpers podran descobrir dues sèries noves: la coproducció de TV3 Mölang i Pat el carter: Servei d'entregues especials. També hi haurà capítols nous de la sèrie Yakari i moltes pel·lícules protagonitzades per en Doraemon, en Shin Chan i pel detectiu Conan.

No faltaran a la graella les sèries habituals del canal, com El xai Shaun, Kung Fu Panda, Els germans Kratt, Vicky, el viking, Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir, Els pingüins de Madagascar», Set nans i jo o Les noves aventures de Geronimo Stilton; així com les històries del Mic, que estrenarà capítols nous i celebrarà el Dia Mundial del Circ, o de la família del Super3.

Durant la Setmana Santa, el canal Super3 dedicarà una atenció especial al cinema amb tres pel·lícules cada dia. De dilluns a divendres, cada dia al matí, es podrà veure una pel·lícula protagonitzada per en Doraemon i els seus amics. Les primeres seran Doraemon: Animal Planet, Doraemon i els pirates dels Mars del Sud, Doraemon i el misteri dels núvols o Doraemon i les mil i una aventures.

El migdia serà el torn dels llargmetratges d'en Shin Chan i, a la tarda, arribaran les pel·lícules del detectiu Conan. El cap de setmana, els films programats tindran com a protagonistes en Tom i en Jerry.