TV3 ha decidit cancel·lar Tot o res, programa de cultura general que presenta cada nit Ares Teixidó. El concurs deixarà d'emetre's a partir del dimarts 2 de maig, en què Divendres allargarà l'emissió fins al TN vespre. «Després d'analitzar-ne els resultats amb la productora, es deixarà d'emetre Tot o res, ja que el programa no ha assolit les expectatives convingudes», exposa la cadena catalana en un comunicat.

Aquest és només un dels canvis que incorporarà TV3 amb «l'objectiu de provar noves fórmules per renovar la graella». El primer es produirà el pròxim dimarts, 18 d'abril, amb l'estrena de la sèrie Nashville, una producció nord-americana de la cadena ABC amb una trama plena de traïcions, triangles amorosos i ambicions polítiques, que s'emetrà després de La Riera. Amb l'emissió d'aquestes dues ficcions, el programa Divendres començarà més tard, cap a les 17.15 hores.

El canal Super3 també incorporarà novetats a partir de dimarts que ve amb l'estrena de dues sèries d'animació: Lulú Brum-brum i El Petit Príncep. I arriben nous capítols de Súper 4 i Fish?ps.