Vicent Sanchis va anunciar, poc després de ser nomenat com a director de TV3, que la graella patirà una gran revolució a partir del mes de setembre, coincidint amb l'estrena de la temporada de tardor. A més d'acomiadar La Riera i l'espai de sobretaules Divendres, la cadena pública també eliminarà Els Matins. Concretament, i segons informa el portal Nació Digital, el programa matinal serà substituït a partir de setembre per dos nous espais.

El primer serà un informatiu presentat per la periodista Lídia Heredia i el segon, un nou magazín, del qual encara no s'ha donat a conèixer el nom del presentador. D'aquesta manera, TV3 acomiadarà un dels seus programes més emblemàtics, després de més de 13 anys emetent-se en les primeres hores de la graella.

La direcció de la televisió pública continua treballant amb l'objectiu de recuperar l'audiència perduda, apostant amb més força per l'entreteniment. Sanchis ja va fulminar, per Setmana Santa, el concurs Tot o res, que presentava als vespres Ares Teixidó.