El programa de Cuatro 'First Dates' va celebrar aquest dissabte una vetllada regional on va reunir a persones de la mateixa zona i vestides amb el vestit propi de cada lloc.

Una de les cites més comentades de la nit a les xarxes socials va ser la dels valencians, Alicia de Carcaixent, i Tino de Gandia.

Durant la trobada, la dona va explicar com era el seu fill parlant en valencià i Tino, a qui també se li van escapar algunes expressions en valencià, li donava la rèplica en castellà. Una cosa que no va agradar massa als seguidors del programa. Ja que alguns telespectadors van carregar durament contra Alícia twitter, a qui li van dedicar apel·latius com "Siesa" o "mal educada" o comentaris com "I aquesta gilipolles no pot parlar en castellà?"; "Anar al un programa nacional i posar-te a parlar en el teu dialecte ho veig una falta de respecte i educació innecessari".

Aquests tuits van provocar la resposta d'alguns internautes, que no van dubtar a defensar la normalització dels idiomes que es parlen a Espanya.