La segona temporada de la sèrie Sense8 arriba avui a Netflix i Miguel Ángel Silvestre agraeix treballar sota les ordres de Lily i Lana Wachowsky, realitzadors de Matrix, cosa que per a l'actor espanyol és una experiència «molt inspiradora» en la seva carrera. La segona temporada de la sèrie, que va tenir un «episodi zero» per Nadal en el qual tots els personatges es fonien en una orgia, comptarà amb deu capítols.

En una entrevista amb Efe, Silvestre -de 35 anys i qui en aquesta producció interpreta Lito, un actor homosexual- considera que el millor de Sense8 és que exposa persones de totes les opcions sexuals des del punt de vista de la celebració de la seva identitat, «no com personatges turmentats». L'actor considera que Sense8 ha fet que molta gent se senti «acompanyada» en llocs del món on la llibertat sexual no existeix i «es porta des del silenci», una cosa que lamenta, i apunta: «No a tot arreu és igual que a Espanya».

La sèrie narra les històries de vuit personatges al voltant del món que estan interconnectats entre si mentalment i viuen aventures amb el segell de la ciència-ficció de les germanes, fins fa uns anys, els germans Andy i Larry Wachowsky. Silvestre no escatima elogis per a les directores Sense8: «Estan molt compromeses amb el missatge, amb la igualtat, amb l'empatia, amb aquesta autenticitat, d'alguna manera amb molt respecte de representar aquests personatges en les seves pel·lícules», diu.

En aquesta segona part l'actor espanyol avisa d'un moment molt especial tant per a ell com per al seu personatge, una revelació que esperen molts seguidors d'aquesta producció de Netflix i que es va gravar durant la cavalcada de l'Orgull LGTB a Sao Paulo. «Al Brasil, hi ha una escena en la qual el meu personatge fa un discurs escrit per Lana que és meravellós i on parla de la seva condició sexual», indica l'artista, que es va preparar per a l'escena veient un altre discurs, el que va fer Lana Wachowski a San Francisco sobre els drets humans.