Cada minut de la sèrie «Cuéntame cómo pasó» té un cost de 10.151 euros

Un informe d'Hisenda posa en relleu el preu de la producció en relació a l'audiència dels espais que emet Televisió Espanyola

10.05.2017 | 07:20

Cuéntame Cómo Pasó no és només la sèrie més longeva de Televisió Espanyola. Les històries de la família Alcántara també comporten la despesa més alta per a la televisió pública. Segons informava ahir el diari El Confidencial, que cita com a font un informe de l'Agència Tributària, cada minut que s'emet de Cuéntame té un cost de 10.151 euros. Un informe de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (IGAE) del 2015 revela el cost de les principals produccions de TVE tenint en compte la seva franja d'emissió i la seva audiència. La sonata del silencio (9.380 euros), Águila Roja (8.956 euros) i El Ministerio del Tiempo (8.795 euros) són les produccions que segueixen Cuéntame cómo pasó en la llista de sèries més costoses de la pública.

El citat informe també destaca les irregularitats trobades en la producció de programes com MasterChef, Carlos, Rey Emperador, En la tuya o en la mía o Así de claro. Aquestes es refereixen principalment a un alarmant dèficit de relació entre el cost de producció i l'audiència esperada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema