Julian Assange parla per primera vegada davant les càmeres de Movistar + després de conèixer-se que Donald Trump l'ha declarat enemic públic número u. En una entrevista concedida a Iñaki Gabilondo per al programa Cuando ya no esté, que es podrà veure aquesta nit a les 22 h al canal #0, Assange reflexiona sobre com serà l'internet del futur: un món sense regles o un espai controlat pels Governs?

En el transcurs de l'entrevista, Assange afirma que Wikileaks va poder accedir als documents secrets dels Estats Units perquè «la CIA és bàsicament inútil. Són extremadament incompetents com a organització. Són responsables del final de la democràcia a l'Iran, l'arribada de Pinochet a Xile, la destrucció de Líbia, l'ascens d'ISIS, Al-Qaeda, el desastre de Síria o la guerra de l'Iraq».

Sobre l'última campanya electoral nord-americana i el paper que va jugar el partit demòcrata, Assange sosté que «l'equip de Hillary Clinton va crear Trump. Van pensar que seria molt més fàcil de superar que Bush». Assange parla sobre aquestes i altres qüestions des de l'ambaixada de l'Equador a Londres, on viu des del 2012.