Dmax ha decidit apostar fort per la producció pròpia a Espanya, especialitzant-se en sèries documentals. Després dels reeixits formats Control de fronteras, Wild Frank en California, Clandestino, Tanto x ciento i Este hotel es un infierno, la cadena ha començat el rodatge d'un nou programa que tindrà com a protagonistes els agents de la Policia Nacional. El format, encara sense nom, seguirà el treball diari que realitzen diverses unitats dels cossos de seguretat espanyols, en les seves múltiples especialitats.

El programa, que compta novament amb la col·laboració del Grupo Secuoya, va començar el rodatge aquest passat dimecres a Madrid, seguint l'operatiu que els cossos policials van organitzar amb motiu de la disputa del partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions que va enfrontar, a l'estadi Vicente Calderón, Atlètic de Madrid i Reial Madrid.

El projecte mostrarà la perillosa lluita d'aquests professionals contra el crim en tots els seus vessants: detencions, incursions, controls d'identitat, controls de drogues, intervencions durant accidents greus, etc. A més, els mateixos policies oferiran als espectadors consells pràctics sobre seguretat que seran de gran utilitat per a tots els espectadors, que en qualsevol moment poden convertir-se en víctimes potencials d'una situació de risc.