Els fogons han tornat a encendre's al plató de MasterChef Celebrity, la segona edició del qual es gravarà a partir de la setmana que ve amb els còmics catalans Jose Corbacho, Edu Soto i Silvia Abril, i el medallista olímpic lleidatà Saul Craviotto entre els concursants. Competiran amb ells els actors Pepón Nieto, Bibiana Fernández, Marina San José, Anabel Alonso i Patricia Montero, el cantant Carlos Baute, la presentadora Usun Yoon i el model Juan Bethancourt, segons va anunciar ahir La 1 de TVE en un comunicat. Els famosos hauran d'enfrontar-se a dures proves i al judici de Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, i comptaran amb el suport d'Eva González, conductora del programa.

La primera temporada de l'edició amb famosos de Masterchef es va emetre a La 1 de TVE la tardor de 2016. En aquella ocasió, es va alçar com a triomfador l'actor Miguel Ángel Muñoz, que va acabar disputant una final d'infart amb Cayetana Guillén Cuervo, que va ser seguida per 3,5 milions d'espectadors (28,2% quota) amb 5,6 milions d'espectadors en el minut d'or.

Va ser el perfecte colofó per a la millor temporada del talent show de cuina, registrant un 23,6% de quota mitjans. La segona edició de Masterchef Celebrity arribarà a La 1 a la tardor de 2017. Mentrestant, continuen les emissions de Masterchef 5, que aquest diumenge a les 22.05 h emetrà el seu setè programa, portant els aspirants a cuinar fins a Menorca i rebent el xef gironí Joan Roca a les cuines del programa.