Científics de la UdG col·laboraran amb l'«Espai Terra» de TV3

?La CCMA i la universitat signen un acord per dos anys amb l'objectiu de divulgar la recerca

25.05.2017 | 07:03
El meteoròleg Tomàs Molina, amb representants de la UdG.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Universitat de Girona (UdG) han firmat un acord de col·laboració per fomentar la cultura científica. Gràcies a aquest acord, el programa Espai Terra, de TV3, mostrarà alguns experiments de química recreativa realitzats pel grup de Divulgació Científica de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG. Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, l'objectiu és establir una relació entre la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona i la CCMA en benefici de la divulgació i el coneixement científic entre la societat.

Segons va informar ahir, en un comunicat, la CCMA, el grup de Divulgació Científica de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la Universitat de Girona es compromet a fer experiments de química recreativa en el programa que presenta i dirigeix el meteoròleg Tomàs Molina. Així mateix, la CCMA facilitarà l'entrada a les instal·lacions i els espais requerits per fer-hi els experiments, així com la infraestructura necessària que permeti executar els experiments amb la seguretat recomanada. Així mateix facilitarà una còpia de la participació perquè la C4D en pugui fer la difusió als seus canals de comunicació.

Aquest acord s'emmarca en la col·laboració de la CCMA amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema