La plataforma audiovisual Netflix ha decidit cancel·lar la sèrie musical The Get Down, dirigida per l'australià Baz Luhrmann, que no comptarà per tant amb una segona temporada. Segons informava ahir el portal nord-americà Deadline, la decisió s'ha pres després de l'emissió dels sis capítols que componen la segona part de la primera temporada d'aquesta sèrie ambientada al barri novaiorquès del Bronx a finals de la dècada dels setanta. Es tracta d'una decisió insòlita, atès que la plataforma audiovisual acostuma a gravar segones temporades de gairebé totes les seves sèries.

The Get Down ha estat la primera sèrie realitzada per Luhrmann, director de pel·lícules com Moulin Rouge o Australia, qui en el seu compte de Facebook ha lamentat la cancel·lació. Luhrmann explica en el seu missatge als seguidors d'aquesta producció que s'ha sentit «privilegiat» per treballar amb un elenc d'actors «d'enorme talent» que participaven en la ficció. La cancel·lació arriba després de recollir una audiència de poc més de 3 milions d'espectadors.

L'acció d'aquest drama ambientat en el món del hip-hop transcorre a la Nova York del 1977. Els joves del South Bronx, plens d'il·lusió i talent, persegueixen els seus somnis i ritmes vertiginosos per transformar la història de la música. The Get Down era una de les grans apostes de Netflix per a la temporada, amb una inversió de 120 milions de dòlars.