«La Riera» s'acomiada aquesta nit de TV3 amb una vetllada plena de sorpreses

A més de l'emissió de l'últim episodi, després de vuit temporades, s'emetrà una gala especial

25.06.2017 | 08:27
Un moment de la gravació de l´últim episodi de la sèrie de TV3.

La fonda de Can Riera tanca definitivament. Ho farà aquesta nit en una vetllada especial, a partir de les deu de la nit, a TV3, que comptarà amb la presència de molts actors de la sèrie i on s'emetrà el capítol final i un making of. En aquest episodi es tancaran trames que cal resoldre i que han estat el motor d'aquesta última temporada. Entre moltes altres coses, se sabrà qui va matar en Claudi.

Els fogons de la fonda deixaran de funcionar, però quedarà per a la història l'aval dels espectadors que des del primer moment van convertir La Riera en líder de la seva franja d'emissió. A més, sempre s'ha mantingut en els primers llocs del rànquing de programes més vistos a la carta. El passat 24 de maig, tot just un mes abans de l'adeu definitiu, es gravaven les últimes escenes exteriors de La Riera. Va ser un dia de rodatge especial, una festa tant a la realitat com a la ficció, on es recreava la inauguració de l'hotel de Can Riera. Després de moltes vicissituds, el projecte ideat pel Lluís i l'Ània veu definitivament la llum, tot i que la parella no sembla que ho pugui assaborir gaire. L'Emili, en la seva línia de prepotència i fatxenderia, se n'adjudica tot el mèrit.

La Riera tindrà un final condicionat per les moltes coses que han passat al llarg d'aquests vuit anys. Hi ha moltes trames que s'han de resoldre, com saber qui és el culpable de l'assassinat del Claudi; si el Sergi i la Maribel tenen un futur junts; i també si la Mercè està definitivament condemnada a viure dominada per l'Emili. A més, el capítol tindrà una visita totalment inesperada i sorprenent.

L'episodi final es podrà veure dins d'una vetllada especial sota el títol El final de la Riera. La gala, plena de sorpreses, comptarà amb la presència de molts dels actors que han passat per la sèrie durant aquestes vuit temporades, com Mercè Sampietro, David Selvas, Jordi Planas, Anna Sahún, Peter Vives, Montserrat Curulla, Jordi Banacolocha, David Bagés o Pep Antón Muñoz. La gala també inclourà un concurs on, a través de les xarxes socials, se subhastaran alguns dels objectes emblemàtics de la sèrie.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema