A la matinada del 16 al 17 de juliol, en ple estiu, per fi arribarà l'hivern més anunciat de la televisió amb l'estrena de la setena temporada de Joc de trons, la sèrie més esperada, al costat d'altres novetats estivals com Gipsy de Naomi Watts o Glow, ambdues de Netflix. La sèrie més premiada de la història de la televisió -38 Emmys- encara el principi del final -és la penúltima temporada- amb l'anunciada gran guerra, el temut xoc entre Daenerys Targaryen i el seu exèrcit davant els poderosos Lannister.

Seran només set episodis, però prometen més espectacularitat que mai i es podran veure tant en HBO com a Movistar +. HBO estrenarà dues sèries al juliol. D'una banda, Room 104, dels germans Duplass, els creadors de Togetherness. Es tracta d'una comèdia ambientada íntegrament en una habitació d'un motel americà per la qual desfilen uns personatges diferents en cada episodi.

L'altra és Snowfall i té protagonista espanyol: Sergio Peris Mencheta. Creada per John Singleton, la sèrie es desenvolupa en el context de l'onada de «crac» que va envair Los Angeles en la dècada dels 80.