Sandra Barneda s'acomiadava aquest diumenge de 'Conexión Honduras' abans de la gran final de 'Supervivientes 2017' d'aquest dijous. La presentadora estava nostàlgica. Va arrencar l'última gala donant les gràcies als tècnics de Madrid i als d'Hondures però sobretot als seus col·laboradors. Lidia Lozano, Antonio David Flores, Rosa Benito, etc. Després, Barneda els va donar pas preguntant quina ha estat el seu o la seva supervivent preferida d'aquesta edició.

Quan va arribar el torn de Nagore Robles, l'actual parella de Barneda, aquesta va afirmar: "La meva supervivents preferida ets tu". Una declaració d'amor en ple directe que va deixar la presentadora bloquejada. Barneda va canviar de tema ràpid entre somriures donant pas a Lara Álvarez.

Nagore Robles i Sandra Barneda van començar la seva relació l'any passat i en un primer moment van ser molt discretes però des de fa unes setmanes la presentadora i la col·laboradora no paren de declarar en públic com d'enamorades estan. Barneda ho va fer a la festa de l'Orgull Gai, quan va ser premiada, i ara Robles li ha volgut tornar cridant als quatre vents l'amor que sent per ella.