Daenerys Targaryen és dels personatges de 'Juego de tronos' que més ha evolucionat al llarg de la història. Tant, que ens hem acostumat a veure-la acompanyada pels seus poderosos dracs i legions d'immaculats. Però els inicis de Dany van ser ben diferents, obligada a passar per situacions que fins i tot van fer vomitar l'actriu Emilia Clarke.

Pot ser no molts recordin a hores d'ara una escena en què Daenerys es va haver de menjar el cor d'un cavall semental per impressionar a Khal Drogo. Com ha aclarit la pròpia actriu Emilia Clarke en una entrevista al diari Mirror, "van fer el cor de melmelada solidificada, però tenia gust com de clor i pasta crua". Tenint en compte que es va menjar "28 cors al llarg dels dies que vam filmar", no és d'estranyar que l'actriu els vomités amb freqüència.

Si en la ficció, Daenerys es va mostrar ferma en la seva intenció de no vomitar per impressionar a Khal Drogo, Emilia Clarke també es va mantenir inflexible però per altres motius. Encara que l'actriu havia d'escopir amb freqüència a cada mos que feia, sempre intentava aguantar el tipus tot el temps possible perquè no li fessin repetir l'escena, explica.