El rei Felip VI va rebre ahir l'Associació de Mitjans d'Informació (AMI) en una trobada celebrada al Palau de la Zarzuela. A l'acte hi va assistir la comissió executiva de l'AMI, una entitat oberta a tots els mitjans d'informació i que té com a objectiu principal la defensa de la llibertat d'informació. AMI és el resultat de la transformació de l'antiga Associació d'Editors de Diaris Espanyols (AEDE), que es va produir el passat mes d'abril.

El rei Felip VI va rebre la comissió executiva de l'Associació de Mitjans d'Informació integrada pel seu president, Javier Moll (president de Prensa Ibérica, el grup del qual forma part Diari de Girona), els vicepresidents Juan Luis Cebrián (president del Grup Prisa), Fernando de Yarza (president d'Henneo Media), Luis Enríquez (conseller delegat de Vocento), Antonio Miguel Méndez Pozo (president de Promecal) i Antonio Fernández Galiano (president d'Unidad Editorial), la seva secretària, Irene Lanzaco (directora general del gabinet de presidència de Prensa Ibérica) i el seu director general, Ramón Alonso.

En aquesta trobada, el president de l'Associació de Mitjans d'Informació, Javier Moll, va reiterar al Rei el compromís de l'entitat amb la llibertat d'expressió i li va explicar que un dels objectius d'AMI és ser una associació oberta a tots els mitjans, independentment de la plataforma per la qual difonguin la informació.