Tot i ser una de les produccions més cares de la història de la televisió, amb pressupostos que superen els 10 milions d'euros per episodi, Joc de Trons estalvia en algunes partides com poden ser la de vestuari. I és que, segons ha admès la pròpia directora d'ambientació de la sèrie, Michele Clapton, el vestuari del batalló militar encarregat de vetllar per la frontera septeptrional dels regnes fictícis de Gegants, zombis i altres amenaces està fet amb catifes de l'IKEA.

Així que ja ho sabeu, si finalment s'acaba construint la botiga de decoració a Salt, podreu anar-hi i adquirir, per un mòdic preu, aquestes catifes en cas de voler disfressar-vos d'aquests llegendaris soldats.

De totes maneres, les haureu de "tallar, afaitar, tenyir i customitzar", tal i com van fer els responsables d'ambientació i vestuari de la sèrie per aproximar el seu aspecte al màxim a la roba militar que recreen a la sèrie.

Les xarxes s'han fet ressò d'aquesta notícia i alguns ja es pregunten si el tro de ferro és en realitat una cadira Poång personalitzada.