«The Boss» parla sobre si mateix com mai abans ho havia fet a Bruce Springsteen. Memorias, el documental en el qual revela la seva faceta més personal a través de vídeos casolans de les seves primeres actuacions i el seu progrés musical fins a la seva consagració al món del rock.

La producció, que està dirigida per Nigel Cole, s'emetrà aquesta nit a les 22.00 hores a Movistar Estrenes, on l'autor de Born in the USA parlarà obertament sobre la seva vida i la seva carrera per oferir «un panorama general i alhora proper d'una de les grans estrelles dels nostres dies», segons assegura la plataforma en un comunicat.

A més,el documental se servirà de material d'arxiu procedent de pel·lícules casolanes i enregistraments de les seves primeres actuacions al Greenwich Village de Nova York per tal de mostrar així «una percepció de la gran estrella del rock única i plena de matisos».

Bruce Springsteen, que ha venut més de 160 milions de discos a tot el món, ha produït algunes de les cançons més aclamades per la crítica musical com Born To Run, Glory Days o Waitin' on a Sunny Day, sent alguns dels seus èxits els preferits per diverses generacions de fans a tot el món.