Aquesta nit, a les 22.45 hores, Cuatro estrena Z Nation, una sèrie produïda per la cadena nord-americana SyFy i protagonitzada per Tom Everett ( Por trece razones, The Wonders), que planteja una distòpia d'acció i suspens en un món postapocalíptic.

La producció, que als Estats Units ja suma 4 temporades, acumula petits homenatges i referències cap a altres sèries i pel·lícules del gènere com Bienvenidos a Zombieland, The Walking Dead o La noche de los muertos vivientes.

La trama mostra un món on una epidèmia zombi ha extingit l'espècie humana i s'ha apoderat de la Terra. Les ciutats ja no existeixen i els recursos energètics són un bé escàs. Davant aquesta situació, els únics supervivents només tenen una oportunitat de salvar-se, aconseguir transportar l'únic humà immune a l'holocaust zombi a un laboratori especialitzat de Califòrnia, a l'altra banda del país.

Al primer episodi, que s'emet aquesta nit, el tinent Garnett s'infiltrarà en un laboratori científic on, segons els informes del Govern, s'estava buscant una solució per a l'epidèmia. Per fer-ho, només comptarà amb l'ajuda d'un «nerd» de l'Agència Nacional de Seguretat.