Un estudi de Hollywood està valorant la possibilitat de rodar una adaptació televisiva del llibre The Bad Boys of Brexit, que relata la campanya del euròfob britànic Nigel Farage a favor el Brexit, segons informa la BBC.

L'obra de l'empresari Arron Banks, un dels principals donants del Partit per la Independència del Regne Unit (UKIP), descriu a més la participació de Farage en la campanya del president d'Estats Units, Donald Trump.

Banks es reunirà el proper mes a Los Angeles (EUA) amb representants d'un estudi -el nom del qual no s'ha revelat- per negociar els detalls d'un projecte que podria convertir-se en una sèrie de sis capítols.

Segons el diari The Sunday Times, l'actor Benedict Cuberbatch ha rebut una proposta per representar el paper del líder populista.

Farage, que no està involucrat personalment en el projecte, va assegurar al rotatiu, en to de broma, que ell hauria d' «interpretar-se» a si mateix en l'adaptació.

L'antic responsable de l'UKIP va aparèixer en mítings de Trump abans de les eleccions nord-americanes que van finalitzar amb l'empresari a la Casa Blanca, en una campanya en la qual l'actual president va assegurar que esperava imitar l'èxit del Brexit al Regne Unit.

El 23 de juny de 2016, els britànics van votar contra pronòstic a favor d'abandonar la Unió Europea (UE), amb una majoria del 52%, un resultat que poques enquestes havien pronosticat.

La propera relació de Farage i Trump pot ser un factor que converteixi la història del Brexit en atractiva per als televidents a Estats Units, fet que faria fructificar el projecte de Banks.