L'actriu canadenca Nina Dobrev ha explicat en una entrevista a Harper's Bazaar els veritables motius pels quals va deixar l'exitosa sèrie Crónicas Vampíricas.

Dobrev ha assegurat que la decisió de deixar la producció estava planificada des de bon principi, i va afegir que treballar a la sèrie ja no la motivava prou. «Necessitava sentir la por de pensar que no tornaria a aconseguir feina. Això em va fer treballar cinc vegades més dur per estar segura que no passes», assenyala.

«No vull interpretar una adolescent mai més. Vull fer papers adults, ser desafiada per grans directors i explicar històries increïbles», afegeix. Tot i això, l'actriu assegura que està molt agraïda a la producció que li ha donat la fama i a la qual va tornar després de deixar el rodatge per encarnar el paper d'Elena en l'últim episodi de la sèrie.

En aquest sentit, d'ençà que va deixar la sèrie de vampirs el 2015, l'actriu ha participat en produccions més adultes com The Originals o Robot Chicken, on ha interpretat papers eventuals. Aquest setembre, però, l'actriu arribarà a la gran pantalla amb la pel·lícula Enganchados a la muerte, un film de terror psicològic.