Aquesta tardor el canal de pagament Movistar+ estrenarà a Espanya dues sèries de manera simultània amb els Estats Units. White Famous arribarà la matinada del diumenge 15 al dilluns 16 d'octubre, mentre que Smilf s'estrenarà la matinada del diumenge 5 al dilluns 6 de novembre. Tot i això, ambdues produccions es podran recuperar posteriorment amb el servei «a la carta».

White Famous explica la història del jove còmic Floyd Mooney (Jay Pharoah), que està començant a triomfar a la seva carrera, fet pel qual començarà a convertir-se en un «famós com qualsevol blanc».

La sèrie és una coproducció entre Lionsgate Television i Showtime, on col·laboren el creador i guionista Tom Kapinos ( Californication), que també participa com a productor executiu amb Jamie Foxx, que a més apareix com a artista convidat en diversos episodis. També hi participarà Tim Story ( Los cuatro fantásticos) i actors com Utkarsh Ambudkar ( Dando la nota), que intepretarà Malcom, el productor Floyd Mooney.

L'altra ficció que Movistar+ estrenarà és Smilf. Produïda per ABC Signature Studios i Showtime, aquesta sèrie mostra amb una mirada crua i honesta el dia a dia de Bridgette (Frankie Shaw), una mare soltera frustrada per culpa del sexe, les relacions i la seva carrera.

Shaw ( Mr.Robot, Mixology) protagonitza, escriu i dirigeix aquesta comèdia semiautobiogràfica juntament amb el nominat a l'Oscar Michael London ( Entre copas), la nominada a l'Emmy Janice Williams, Lee Eisenberg i Gene Stupnitsky ( The Office), amb Scott King ( Difficult People) com a productor executiu.