El final de la setena temporada de 'Juego de Tronos' ja és aquí i els caminants blancs liderats pel Rei de la Nit també. Un esdeveniment històric a Ponent que provocarà una inesperada aliança, O no? El cas és que el 7x07 del despietat drama medieval promet acollir la reunió més esperada de tota la sèrie.

(Aquesta notícia conté spoilers)

El tràiler del 7x07 de 'Juego de Tronos' avança l'esperada reunió entre gran part dels protagonistes de la sèrie: Cersei, Tyrion, Jon ... tots ells es donaran cita en una trobada que la ficció porta set temporades construint. La gran absent en les imatges és Daenerys, que tot i això va confirmar la seva aliança amb Jon al final del 7x06.

Jon va acompanyat de Tyrion, ser Jorah, Theon, Brienne, Podrick i un munt de dothraki del seu costat. ¿Estarà en perill de mort? El cas és que a Cersei se la veu acompanyada del seu germà i amant Jaime, a més d'uns quants guàrdies. La música de l'avenç posa notes musicals a la tensió que es viurà. Es forjarà allà l'aliança entre els vius per acabar amb els morts?

"Només hi ha una guerra que importa. I és aquí". Això diu Jon del conflicte que els enfronta al Rei de la Nit, els caminants blancs ... i el seu últim fitxatge: el Viserion zombi. El Rei en el Nord esperarà que Cersei i Daenerys deixin de banda momentàniament la seva lluita pel Tron de Ferro per combatre juntes l'amenaça gelada. Serà suficient el presoner zombi que van prendre més enllà del Mur?