Patricia Conde serà Brigitte Bardot en dos episodis de Velvet Colección, la seqüela de la popular sèrie del grup Atresmedia que estrenarà Movistar + el pròxim 22 de setembre. La model i presentadora es ficarà en la pell de la famosa actriu francesa, una de les icones dels anys seixanta i musa del cinema francès, mitjançant «una aparició estel·lar a la sèrie», segons ha anunciat la plataforma de televisió de pagament en una nota.

Bardot protagonitzarà una història al llarg de dos capítols, segons han confirmat fonts de Bambú Producciones, en què «diversos dels responsables dels galeries s'acostaran a ella aprofitant una visita a Espanya per intentar dur a terme un projecte en comú». Es desconeix si aquesta intervenció es produirà en els primers trams de la temporada o bé al seu final.

En aquesta spin-off produït per la plataforma Movistar + en col·laboració amb Bambú Producciones (responsable de produir la Velvet original pel grup Atresmedia) no continuen ni Miguel Ángel Silvestre ni Paula Echevarría, que només intervindrà en el primer capítol quan, disposada a franquiciar les galeries, enviarà el seu equip a la Barcelona de 1967, amb l'objectiu d'assentar-hi una primera botiga.

A l'elenc original format per Pedro (Adrián Lastra), Raúl de la Riva (Asier Etxeandía), Jonás (Llorenç González), Clara (Marta Hazas), Mateu (Javier Rey), Enrique Otegui (Diego Martín) i Doña Blanca (Aitana Sánchez-Gijón) s'incorporen nous personatges interpretats per Imanol Arias i Adriana Ozores, entre d'altres, tal com la mateixa productora ja va comunicar fa uns mesos, quan es va anunciar l'acord per aquesta continuació.

Estrenada el febrer del 2014, Velvet es va convertir aviat en un dels grans fenòmens televisius dels últims anys, recollint al llarg de quatre temporades una audiència per sobre dels 3 milions d'espectadors.