Netflix ha donat a conèixer l'equip d'actors i els títols dels nous episodis que conformaran la quarta temporada de Black Mirror, que comptaran amb Jodie Foster entre els seus directors. En un acte celebrat en el marc del Festival Internacional de televisió d'Edimburg, la plataforma de continguts ha revelat detalls sobre l'esperada nova remesa d'episodis de la sèrie britànica.

Durant el certamen escocès, un representant del gegant audiovisual va anunciar que l'actriu i directora nord-americana Jodie Foster dirigirà Arkangel, un d'aquests nous capítols de la sèrie, escrit, com la resta d'episodis, pel guionista britànic Charlie Brooker. Foster comptarà entre l'elenc d'actors amb la participació de Rosemarie Dewitt ( Mad Men); Brenna Harding ( A Palce to Call Home) i Owen Teague ( Bloodline).

Un altre dels nous capítols de la sèrie portarà per nom USS Callister i estarà dirigit per Toby Haynes ( Dr Who, Sherlock). Entre els intèrprets que donaran vida a aquesta història figuren Jesse Plemons ( Fargo); Cristin Milioti ( Fargo); Jimmi Simpson ( Westworld) i Michaela Coel ( Chewing Gum).

El director John Hillcoat dirigirà Crocodile, mentre que Tim Van Patten, director de The Sopranos, es farà càrrec de Hang the DJ. La plataforma digital ha anunciat a més que David Slade, el director de Hannibal, estarà darrere de Metalhead, i Colm McCarthey dirigirà Black Museum.

La plataforma de continguts en streaming també va fer públiques ahir les primeres imatges de la nova temporada de Black Mirror. En aquest vídeo es poden veure breus escenes pertanyents a cadascun dels nous episodis, però sense que es pugui descobrir cap argument. Com en les anteriors tandes, cada episodi mantindrà la seva independència i situarà els espectadors en un univers distòpic dominat per la tecnologia. Es desconeix encara quan s'estrenarà aquesta nova temporada.