El presentador de Televisió Espanyola Roberto Leal serà el presentador de la propera edició del concurs musical Operación Triunfo. La renovada edició del talent show del qual van sortir artistes com David Bisbal, Chenoa o David Bustamente, que s'emetrà pròximament a La 1, afronta «un nou repte» en l'horari de màxima audiència de la cadena pública amb el periodista i presentador sevillà al capdavant, programa que compaginarà amb España Directo, del que és reporter des de 2005, segons va informar ahir l'ens públic en una nota.

Mònica Naranjo, al jurat

Després d'acabar els càstings, als quals s'han presentat prop de 10.000 persones a tot Espanya, Televisió Espanyola també ha donat a conèixer el nom dels integrants del jurat: Mónica Naranjo, Joe Pérez-Orive i Manuel Martos. Tres professionals vinculats a la indústria de la música i l'espectacle als que cada setmana se sumarà un nom convidat.

D'altra banda, Noemí Galera, responsable de l'equip de càstings que s'han celebrat al llarg de l'estiu en vuit ciutats espanyoles serà la directora de l'acadèmia a Operación Triunfo 2017. Al costat d'ella, Manu Guix exercirà de director musical de l'Acadèmia.