«Nit i dia» competirà en la categoria de millor sèrie als Premis Iris 2017

Opta a millor ficció, millor actor, per Josep Maria Pou, i millor guió, per Lluiís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo

01.09.2017 | 07:09

La sèrie produïda per TV3 Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, ha estat seleccionada per competir als Premis Iris 2017. En la relació de finalistes que va fer pública ahir l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió, Nit i dia és candidata en les categories de millor ficció, en la de millor actor –per Josep Maria Pou– i millor guió –per Lluiís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo. Com a millor ficció competirà amb El Ministerio del Tiempo, de Televisió Espanyola; El padre de Caín i Sé quién eres, de Telecinco, i Velvet, d'Antena 3.

En la categoria de millor actor, els rivals de Josep Maria Pou són Francesc Garrido, per Sé quién eres; Hugo Silva, per El Ministerio del Tiempo; Nancho Novo, per Amar es para siempre (Antena 3), i Pedro Casablanc per Mar de plástico (Antena 3). Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo opten al premi al millor guió al costat dels equips de guionistes de les sèries La que se avecina, de Telecinco; La casa de papel i Alli ? abajo, d'Antena 3, i LocoMundo, de #0. Els membres de l'acadèmia votaran els finalistes fins al 22 de setembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema