TV3 i Telecinco lideren les audiències del mes d'agost

?La pública empata amb el canal de Mediaset, amb un 10,1% de quota, gràcies a la cobertura informativa dels atemptats de Barcelona i Cambrils

02.09.2017 | 01:11

Per primera vegada en aquest any 2017, TV3 ha aconseguit situar-se en el primer lloc de la llista de cadenes més vistes. Això si, la televisió pública ha de compartir el lideratge de l'agost amb Telecinco, després que abdues cadenes hagin tancat el mes amb una quota del 10,1%. Les bones xifres de TV3 en un mes en el qual acostuma a registrar males audiències, s'explica per la cobertura informativa dels atemptats que van colpejar Barcelona i Cambril el passat 17 d'agost. Precisament, el TN Vespre del dia de l'ataca encapçala la llista de programes amb més audiència a Catalunya. En aquella jornada, TV3 va aconseguir un 18,8% de quota, el doble que el seu màxim competidor, Telecinco.

Amb una quota del 13,2%, entre les 21.00 i les 24.00, TV3 també ha aconseguit liderar la franja del prime time, 4,2 punts per sobre del canal de Mediaset España, gràcies al bon resultat de les estrenes com Aeroport, Res és impossible i Joc de cartes estiu, i a la retransmissió de l'anada de la Supercopa que van disputar el FC Barcelona i el Reial Madrid el 13 d'agost. El partit va ser vist per 753.000 espectadors i va obtenir una quota del 32,3%.


Telecinco, líder a Espanya

En l'àmbit nacional, Telecinco es manté com a líder d'audiència per setè mes consecutiu, amb un 12,5% de quota, malgrat haver perdut 1,3 punts. Antena 3, amb un 11,5%, manté la segona posició amb un lleu augment de quota de dues dècimes. A continuació, en tercera posició, s'hi troba La 1, amb un 10,2% de quota, que suma 0,3 punts respecte al mes anterior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema