El grup Prensa Ibérica Media, al qual pertany el Diari de Girona, creix de forma sostenible a les xarxes socials. Suma ja més de 3,1 milions de seguidors en els seus canals de Facebook, Instagram i Twitter, que s'han convertit en la principal font d'informació en temps real a Internet. Les dades revelen que la informació local que proporcionen els diaris de Prensa Ibérica es consolida a les xarxes socials fins a arribar a posicions de lideratge. Aquest creixement és el resultat de l'intens treball que desenvolupa Prensa Ibérica en el marc d'una estratègia digital en constant evolució i atenta a les noves funcionalitats que incorporen les xarxes socials.

La prioritat per als mitjans de Prensa Ibérica és informar amb la màxima proximitat, immediatesa, rigorositat i qualitat, valors que el grup ha traslladat amb èxit als perfils digitals. Facebook és la xarxa social de Prensa Ibérica amb el nombre més elevat de seguidors, 1.722.677, que suposen el 55,1% del total. Twitter la segueix amb 1.324.903 seguidors i es converteix en la segona xarxa més utilitzada i que representa el 42,4%. Finalment, Instagram disposa de 73.674 seguidors.

Diari de Girona, un referent

Els comptes de Facebook, Twitter i Instagram sumen un total de 94.686 seguidors. Aquesta dada suposa un increment de l'1,5% respecte al nombre de fans amb què el diari comptava a l'inici de l'any. Aquesta xifra posa en relleu la presència cada vegada més constant de Diari de Girona a les principals xarxes socials, gràcies a la confiança que dia rere dia dipositen els nostres lectors.

El diàleg que proporcionen les xarxes socials converteix el Diari de Girona en un referent a l'hora de prendre el pols a l'opinió pública local. Les idees, propostes, comentaris i queixes que s'hi expressen serveixen als professionls del diari per mesurar i millorar els seu treball, dotant-lo de millor qualitat i inmediatesa.