Coincidint amb la nova temporada de tardor, TV3 estrena avui Tarda oberta, un nou programa per a les tardes que ocuparà el buit deixat per Divendres. En aquest espai, l'entreteniment tindrà molt de protagonisme, sense renunciar a l'actualitat i al territori. Ruth Jiménez i Vador Lladó es posen al capdavant del nou format, que neix amb l'objectiu de renovar les sobretaules de la cadena pública. El programa tindrà dues parts ben diferenciades: un talk show, amb Ruth Jiménez com a conductora, i un espai farcit d' humor amb Vador Lladó.

L'esperit de Tarda oberta, l'entreteniment, unirà les dues esferes en què tindran veu noms destacats de la ràdio i la televisió catalanes com Núria Casas, Xavi Cazorla, Laura Fa, Candela Figueras, Alan Lillo, Empar Moliner, Manel Lucas i Marta Romagosa. El tret de sortida del programa el donarà una pregunta que interpel·larà directament l'espectador arran d'una notícia d'actualitat. Tot seguit, seguirà una secció dedicada a temes de salut, ciència o tecnologia, que comptarà amb col·laboradors com Txe Arana, Bruno Sokolowicz o Roser Amills.

En la segona part, Vador Lladó agafarà el relleu de conductor per parlar, amb un punt d'humor i envoltat de col·laboradors, de tot allò que els crida l'atenció a internet, a les xarxes socials o a la bústia de casa. Aquest espai l'interrompran tres reporters d'actualitat que presentaran un vídeo relacionat amb una notícia.