La sèrie «Estoy vivo» de TVE conjuga l'emoció, el sobrenatural i l'acció

Javier Gutiérrez protagonitza la ficció donant vida a un policia mort que s'encarna en un altre agent per acabar un cas

07.09.2017 | 07:15

La 1 estrena avui Estoy vivo, una sèrie que conjuga la investigació policial amb l'emoció, elements sobrenaturals i l'acció, amb la qual TVE vol emocionar i sorprendre l'espectador. La ficció del productor Daniel Écija ( Los Serrano, Los hombres de Paco) és una sèrie de gènere policíac en la qual es combina ciència-ficció, drama i comèdia, que compta amb uns efectes digitals de gran qualitat.

Està protagonitzada per Javier Gutiérrez, que dona vida a Manuel Márquez, un policia que cinc anys després de morir en acte de servei torna al cos d'un altre agent per acabar la seva missió de detenir un assassí psicòpata de dones en sèrie.

Suposa el retorn a La 1 de l'actor asturià, de nou de la mà de Globomedia ( Águila roja), i estarà acompanyat per dos altres premis Goya, Anna Castillo i Roberto Álamo. Completen el repartiment Alejo Sauras, Cristina Plazas, Alfonso Bassave, Fele Martínez, Jesús Castejón, Lucía Carballo, Zorion Eguileor, Mon Ceballos i Goizalde Núñez, amb la col·laboració especial de Julia Gutiérrez Caba.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema