La comèdia de sàtira política Veep, que protagonitza l'actriu Julia Louis-Dreyfus, tancarà la seva marxa en la petita pantalla amb la seva setena temporada, segons va informar el mitjà especialitzat The Hollywood Reporter.

L'estrella del xou va assegurar que per a l'equip de Veep està clar que la temporada ha de ser l'última si no volen repetir-se i esgotar l'èxit de la sèrie.

«La decisió de portar Veep a un tancament al final de la següent temporada és agredolç», va assenyalar el president de programació d'HBO, Casey Bloys.

L'executiu va afegir que en la cadena estimen la sèrie i a tots els professionals involucrats en aquesta producció televisiva, però va dir que respecta «la decisió dels productors de portar el viatge de Selina Meyer (el personatge de Louis-Dreyfus) a la seva conclusió després d'una extraordinàri camí de premis i elogi de la crítica». Veep ha aconseguit en els dos últims anys el reconeixement a la millor sèrie de comèdia en els Emmy, els premis més importants de la televisió als EUA.