ÚLTIMA HORA
L'Estat pren el control dels Mossos

La sàtira política de «Veep» acabarà amb la seva setena temporada

La productora té clar que la sèrie ha d'arribar al seu final per no repetir-se i esgotar l'èxit que ha aconseguit la comèdia

09.09.2017 | 07:13

La comèdia de sàtira política Veep, que protagonitza l'actriu Julia Louis-Dreyfus, tancarà la seva marxa en la petita pantalla amb la seva setena temporada, segons va informar el mitjà especialitzat The Hollywood Reporter.

L'estrella del xou va assegurar que per a l'equip de Veep està clar que la temporada ha de ser l'última si no volen repetir-se i esgotar l'èxit de la sèrie.

«La decisió de portar Veep a un tancament al final de la següent temporada és agredolç», va assenyalar el president de programació d'HBO, Casey Bloys.

L'executiu va afegir que en la cadena estimen la sèrie i a tots els professionals involucrats en aquesta producció televisiva, però va dir que respecta «la decisió dels productors de portar el viatge de Selina Meyer (el personatge de Louis-Dreyfus) a la seva conclusió després d'una extraordinàri camí de premis i elogi de la crítica». Veep ha aconseguit en els dos últims anys el reconeixement a la millor sèrie de comèdia en els Emmy, els premis més importants de la televisió als EUA.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema