Els espectadors decidiran el curs de la trama de la sèrie «Si fueras tú»

El projecte obligarà l'equip de la ficció a treballar a contrarellotge per escriure el guió en funció de la decisió del públic

11.09.2017 | 07:05

Radiotelevisió Espanyola estrena avui la sèrie interactiva Si fueras tú, en la qual els espectadors decidiran cada setmana el curs de la trama a través d'una votació a les xarxes socials. Aquest nou projecte, basat en una sèrie neozelandesa, obligarà l'equip de la sèrie a treballar a contrarellotge per escriure el guió en funció de la decisió del públic, gravar i emetre la setmana següent.

Cada dilluns a les 21.00 hores es penjarà un capítol a la plataforma d'internet Playz, que acabarà amb una pregunta sobre el desenvolupament de la trama de Si fueras tú.

Després de l'emissió, a les 21.30 h, Alba, la protagonista de la sèrie -no l'actriu, sinó el personatge-, comentarà el capítol en directe per Facebook i respondrà als comentaris i consells dels internautes.

S'obrirà després un termini de 24 hores per votar a través d'aquesta xarxa social entre les dues opcions que ha de triar Alba. Amb la decisió guanyadora, els guionistes escriuran el següent capítol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema