L'actor i humorista Luis Larrodera serà l'encarregat de posar la veu en off al nou concurs de Cuatro Ven a cenar conmigo, aportant ironia i enginy a la narració dels esdeveniments que succeeixin a cada entrega. El programa, que s'emetrà per Cuatro, és una competició on cinc desconeguts intenten endur-se el títol de millor amfitrió i 3.000 euros a través d'elaborades creacions culinàries, un ambient ideal, i la capacitat de connectar amb tots els seus convidats traient el perfecte amfitrió que porten dins.

Així, la veu del presentador traslladarà a l'espectador tot el que succeeixi en les vetllades plenes d'humor, gastronomia i sorprenents relacions personals. «Em fa especial il·lusió formar part d'un projecte com Ven a cenar conmigo per molts factors», explica Luis Larrodera. «Per una banda, suposa un retorn a Cuatro, on sempre m'he sentit molt còmode, per l'altra, es tracta d'un format que és tot un referent en la televisió mundial, i, per últim, perquè el meu paper com a narrador sortirà dels cànons habituals d'una clàssica veu en off, ja que podré aportar-li una personalitat pròpia i divertida que espero que es converteixi en un segell d'identitat del programa.

El locutor s'ocuparà de presentar els concursants i analitzar els principals esdeveniments que es vagin succeint en les diferents vetllades. Ho farà des d'un punt de vista irònic i divertit, improvisant converses fictícies amb els mateixos participants i integrant-se de manera orgànica i fluïda dins de l'engranatge de postproducció i muntatge que ja és marca de Cuatro i Warner Bros España ITVP en els formats que produeixen de manera conjunta, com First Dates i Quién quiere casarse con mi hijo.

Les relacions que s'estableixin entre els concursants, les creativitats culinàries, els resultats de les votacions o les declaracions a càmera més explosives passaran pel particular filtre de Luis Larrodera perquè els espectadors no es perdin cap detall del que passi al programa.